Kenth Åkerman

Kenth Åkerman

Inspiratör och perspektivskapare. Verksam som personlig coach till ledare och ledningsgrupper. Kenth Åkerman har en stark tro på människor och förmedlar sitt budskap från hjärtat med mycket värme och omtanke.

Han är Certifierad NLP Trainer och mental coach utbildad av bland andra Anthony Robbins, Robert Dilts, Michael Neill och Jim Rohn. Sedan över 10 år inspirerar och utbildar han tusentals medarbetare och ledare årligen inom ämnena service, relationer, kommunikation, ledarskap, motivation och mental coachning. Kenth är dessutom flitig skribent och bloggare bl a på 100% Åkerman och i det populära veckobrevet Veckans Coachtips.

”Missionen är att sprida kunskap för att få människor att väcka och återupptäcka sin inre potential – för ett bättre liv och arbetsliv. Och för att nå den framgång du är värd!", säger han.

Som författare till böcker inom relationsmarknadsföring och kundservice har Åkerman har tidigare skrivit bl a ”Servicekompassen – framgångsfaktorer för service i mästarklass” och ”Kunden är ditt varumärke”, samt ett antal inspirationshäften ”10 TIPS…” inom personlig utveckling, kommunikation, service, målsättning med flera.

Första upplagan av hans senaste bok "Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap." sålde slut på sex veckor.

© RB Publishing, Relationsbyggarna AB 2010, Webmaster: Anders Hansson, webdesign: anderdog